نوشیدن شیر در دوران بارداری، خطر بروز «ام اس» را کاهش می‌دهد

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دکتر فريبا ميرزايي، محقق دانشكده بهداشت عمومي هاروارد آمريکا پس از انجام پژوهش‌هايي در اين خصوص گفت: خطر ابتلا به ام اس در ميان افراد متولد شده از مادراني که در دوران بارداري خود به صورت روزانه چهار ليوان شير مصرف کرده‌اند در قياس با گروهي که به اندازه کافي از اين ماده در رژيم غذايي خود بهره مند نبوده اند در حدود 56 درصد کمتر است.

خطر ابتلا به «ام اس» در ميان کودکاني که مادرانشان در دوران بارداري به اندازه کافي ويتامين D مصرف کرده‌اند در قياس با گروه دوم 45 درصد کاهش مي يابد.

نتايج اين تحقيق كه در آوريل سال جاري در نشست آکادمي آمريکايي عصب شناسي در تورنتو ارائه خواهد شد مي‌افزايد: روز به روز بر شواهد مبتني بر تاثير ويتامين D بر کاهش خطر ابتلا به ام اس افزوده مي شود.

گفتني است؛ مهمترين منابع ويتامين D مواد غذايي مانند شير و ماهي و قرار گرفتن در معرض نور خورشيد را شامل مي شود.

نوشته شده توسط مژگان ذوالفقاریان در چهارشنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۸۹ ساعت ۷:۱۶ ب.ظ

  • Comments Off on نوشیدن شیر در دوران بارداری، خطر بروز «ام اس» را کاهش می‌دهد
  • 1156 بازدید
  • ایمیل
  • چاپ

دیدگاه

نظرات در این پست بسته شده.


پارسین گرافیک طراحی و توسعه سامانه های تحت وب طراحی سایت خبری خبرگزاری پرتال سازمانی میزبانی وب
Designed and Developed by Parseen Graphic