پیشگیری از سرطان ریه با سیرخام

سیر و سرطان

سیروسرطان

پیشگیری از سرطان ریه با سیرخام

پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که مصرف سیرخام تاثیر قابل توجهی در پیشگیری از سرطان ریه و دیگر بیماری‌های مزمن دارد.

 به گفته کارشناسان مرکز دولتی کنترل و پیشگیری امراض «جیانکسو» در چین، خواص سیرخام مربوط به وجود نوعی ماده شیمیایی موسوم به «آلیسین» در آن است. این ماده پس از کوبیدن یا خرد کردن سیرخام آزاد می‌شود و علاوه بر کاهش التهاب در بدن، آسیب ناشی از مولکول‌های رادیکال‌ آزاد به سلول‌ها را نیز می‌کاهد. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف معمول سیرخام خطر ابتلا به سرطان ریه در افراد غیرسیگاری را تا 44 درصد کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف سیرخام در افراد سیگاری نیز خطر ابتلا به سرطان ریه را تا 30 درصد کاهش می‌دهد. به گزارش فاکس نیوز، طبق پژوهش‌های پیشین در دانشگاه استرالیای جنوبی سیر خطر ابتلا به تومورهای روده‌ای را تا یک سوم کاهش می‌دهد و احتمال سرماخوردگی و خطر بروز التهاب در بدن را نیز کمتر می‌کند.

منبع: آخرین نیوز

نوشته شده توسط مژگان ذوالفقاریان در Tuesday, 20 August 2013 ساعت 7:58 am

دیدگاه


پارسین گرافیک طراحی و توسعه سامانه های تحت وب طراحی سایت خبری خبرگزاری پرتال سازمانی میزبانی وب
Designed and Developed by Parseen Graphic