تاثیر چربیها در سرطان پروستات و سینه

سرطان و چربیها

سرطان

تاثیر چربیها در سرطان پروستات و سینه

کارشناس آموزش سلامت مرکز بهداشت بویراحمد گفت: مصرف مواد غذایی پرچرب به ویژه چربی‌های حیوانی وگوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان پروستات وسینه را افزایش می‌دهد.

فاطمه بنی عامریان افزود: برای پیشگیری از ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان روده بزرگ، سینه و پروستات، مصرف گوشت قرمز، کله‌پاچه، زبان، گوشت چرخ‌کرده پرچرب، سوسیس، کالباس، شیر و ماست پرچرب،پنیر خامه‌ای، سس مایونز، شیرینی خامه‌ای ، چیپس و غذاهای سرخ شده را کاهش دهید.

وی توصیه کرد: بهتر است برای حفظ سلامت در برابر بیماری مهلک سرطان، مصرف سبزیجات و میوه‌ها، غذاهای آب‌پز، پخته شده و روغن زیتون را جایگزین غذاهای پرچرب نمائید.

این کارشناس آموزش سلامت خاطرنشان کرد: ابتلا به بیماری فشارخون و بیماری‌های قلبی وعروقی، از دیگر عوارض مصرف بالای چربی در رژیم غذایی است که همواره مورد تاکید پزشکان قرار گرفته است

 

منبع: افکار نیوز

نوشته شده توسط مژگان ذوالفقاریان در چهارشنبه, ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۸:۱۵ ق.ظ

دیدگاه


پارسین گرافیک طراحی و توسعه سامانه های تحت وب طراحی سایت خبری خبرگزاری پرتال سازمانی میزبانی وب
Designed and Developed by Parseen Graphic