پنیر و دیابت

پنیر و دیابت

با پنیر به جنگ دیابت برويد

پنیر به علت پروتیئن زیادی که دارد حتما باید در رژیم غذایی افراد دیابتی قرار بگیرد.

افراد دیابتی روزانه حجم زیادی از پروتئین های بدنشان را دفع می کند از این رو میزان کلسیم  بدنشان به ویژه خانم ها بسیار افت می کند.

بررسی ها نشان می دهند، پروتئین به راحتی در استخوان های زنان جذب نمی شود  و به دلیل کلسیم و فسفر زیادی که دارد باعث می شود در طول روز با افت قند خون روبرو نشویم.

بررسی ها نشان می دهند، افراد دیابتی که زیاد کار می کنند و احساس خستگی می کنندبا خوردن پنیر می توانند این اختلالات را جبران کنند.

متخصصان همچنین هشدار دادند که مصرف پنیر نباید بیش از حد معيني در طول روز باشد زیرا باعث تداخل در کار کلیه ها و کیسه صفرا می شود.

منبع: پارسینه

نوشته شده توسط مژگان ذوالفقاریان در شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ساعت ۶:۱۳ ب.ظ

دیدگاه


پارسین گرافیک طراحی و توسعه سامانه های تحت وب طراحی سایت خبری خبرگزاری پرتال سازمانی میزبانی وب
Designed and Developed by Parseen Graphic