این چاشنی باعث ایجاد "سرطان معده" می‌شود

چاشنی غذاها و سرطان معده

سرطان معده

این چاشنی باعث ایجاد “سرطان معده” می‌شود

مصرف این خوراکی تنها به‌عنوان چاشنی می‌باشد و هرگونه افراط درمصرف آن موجب وارد آمدن آسیب‌های جدی به سیستم گوارشی می‌شود.

ترشی‌ها از جمله چاشنی‌هایی هستند که در بیشتر کشورهای آسیایی از آنها استفاده می‌شود.

انواع و اقسام ترشی جات با ترکیب مواد مختلف ساخته می‌شوند که همگی غذا خوردن را دلپذیرتر از آن چه که هست می کند.  در ترشی، طعم‌های مختلفی همچون: کلم، هویج، شلغم، فلفل، سیر، سیب‌زمینی و بسیاری از سبزی‌های دیگر وجود دارد.  مصرف ترشی باعث افزایش اشتها می‌شود که در نهایت چاقی را به دنبال دارد.

مصرف بی‌رویه ترشی و شور می‌تواند خطر ابتلا به “سرطان معده” را افزایش دهد.

 استفاده از ترشی در کنار وعده‌های غذایی می‌تواند چاشنی مناسبی برای افراد باشد، اما مصرف بی‌رویه آن می تواند موجب آسیب‌های جدی در بدن شود.

ترشی می‌تواند آسیب‌های جدی را به سیستم گوارش وارد نماید و همچنین امکان تشدید کم‌خونی را افزایش می‌دهد.
وی اظهارداشت: ترشی به علت نمک زیاد می‌تواند میل به غذا را کاهش دهد.

وی خاطرنشان کرد: زیاد خوردن ترشی ناتوانی همراه با کاهش وزن را در پی دارد به همین دلیل توصیه می‌شود در هر وعده غذایی ترشی مصرفت نشود.

منبع: جام نیوز

نوشته شده توسط مژگان ذوالفقاریان در پنج شنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۶:۲۰ ب.ظ

دیدگاه


پارسین گرافیک طراحی و توسعه سامانه های تحت وب طراحی سایت خبری خبرگزاری پرتال سازمانی میزبانی وب
Designed and Developed by Parseen Graphic