ارتباط مصرف گوشت قرمز در بارداری با بیماری تنفسی کودک

به گزارش نچرال نيوز، بهترين راه جهت پيشگيري از اين گونه عوارض استفاده بيشتر از غذاهاي دريايي و گوشتهاي سفيد و ميوه ها و سبزيجات و به طور کلي رژيم غذايي مديترانه ايست.

محققان در بررسي هاي خود 468 زن را از زمان بارداري تا زماني که فرزندانشان به دنيا آمدند و به سن 5/6سالگي رسيدند مورد مطالعه قرار دادند.

نتيجه اينکه در حدود 64 درصد از زناني که در مدت بارداري از غذاهاي دريايي و مواد طبيعي و تازه استفاده مي کردند فرزنداني سالم تر داشتند که در 78 درصد موارد احتمال ابتلا به آسم و ديگر بيماريهاي تنفسي و حساسيتي در آنها وجود نداشت.

اما در بقيه خانم ها که 36 درصد را تشکيل مي دادند مصرف گوشت قرمز 4 وعده در هفته و يا بيشتر بود و ميوه ها و سبزيجات به طور حداقل استفاده مي شد که در اين گروه فرزندان در بسياري از موارد تا سن 6 سالگي دچار آسم و حساسيت و بيماريهاي تنفسي مي شدند.

محققان توصيه مي کنند که خانم هاي باردار به منظور جلوگيري از اين گونه بيماريها و عوارض ديگر در فرزندانشان در مدت بارداري بيشتر از غذاهاي سالم و کم چرب و از ميوه ها و سبزيجات استفاده نمايند.

نوشته شده توسط مژگان ذوالفقاریان در Tuesday, 07 September 2010 ساعت 1:04 pm

دیدگاه


پارسین گرافیک طراحی و توسعه سامانه های تحت وب طراحی سایت خبری خبرگزاری پرتال سازمانی میزبانی وب
Designed and Developed by Parseen Graphic