کارزار جمع آوری امضای جامعه مامایی ایران
چرا باید یک کمپین جمعآوری امضاء راهاندازی کنید ؟
دلایل اصلی برای برگزاری یک کمپین جمعآوری امضاء عبارتند از:
- به منظور افزایش آگاهی باهمستان نسبت به مسئله
- برای دیده شدن گروهتان و کسب اعتبار برای آن
- به منظور هدایت شما به سمت اعضای جدید و ایجاد ارتباطاتی جدید برای آینده گروهتان
- به منظور نشان دادن حمایت گسترده باهمستان از تغییرات دلخواه شما
- کمک به ایجاد تغییراتی که میخواهید
کمپین جمعآوری امضاء گزینهای است برای وقتی که قدرت تصمیم گیری در مورد مسئله شما در اختیار دیگران باشد و شما نیاز داشته باشید دیگران را وادار به ایجاد تغییرات دلخواهتان کنید. با مخاطب قرار دادن آن تصمیمگیران در طومار خود، میتوانید به شیوه تقریبا آسانی افراد زیادی را در این کار خود درگیر کنید.
علاوه بر این، شاخصهای چندی هستند که میتوانید با توجه به آنها مشخص کنید آیا زمان مناسب برای انجام یک کمپین جمعآوری امضاء رسیده است یا خیر:
- وقتی حمایت عمومی قوی (یا حداقل قابل توجه) از مسئله شما وجود دارد.
- زمانیکه معتقدید تهیه طومار میتواند نظر تصمیمگیران را عوض کند.
- در شرایطی که شما در آن قرار دارید، از این تاکتیک بیش از حد استفاده نشده باشد.
- وقتی که در مدت زمانی موجود، افراد کافی برای جمعآوری امضاهای مورد نیاز در اختیار داشته باشید.
معمولا یک کمپین جمعآوری امضاء به تنهایی کافی نیست. زمانی که شما و گروهتان مشغول انجام اقدامات و تاکتیکهای دیگری برای ایجاد تغییر دلخواهتان هستید، میتوانید تصمیم بگیرید که کار برای تهیه یک طومار را نیز شروع کنید. برای مثال در کنار بایکوت یک شرکت خاص، طوماری با ادبیات قوی میتواند پیام قدرتمندی به رهبران آن شرکت بدهد. یا اگر در حال لابی کردن با دولت محلی برای قانون یا مقررات ویژهای هستید یک طومار با تعداد زیادی امضا میتواند نشان دهنده حمایت باهمستان از خواسته شما باشد.
نامه درخواست جامعه مامایی از وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی
جناب آقای دکتر عین الهی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با سلام و احترام
اینجانب به نمایندگی از ۸۰ هزار نفر از ماماهای کارشناس، کارشناس ارشد و دکترای تخصصی بهداشت و باروری مامایی از مقام محترم در خواست رسیدگی به خواسته های زیر را دارم :
- پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمانی به ماما های شاغل در بخشهای زایمان که عمده زایمانهای طبیعی توسط آنان انجام می شود ( از بعد از طرح تحول پرداختی صورت نگرفته است )
- استقرار تشکیلات مدیریتی امور مامایی و سلامت باروری در زیر مجموعه حوزه وزارتی وزارت بهداشت ( باتوجه به اهمیت اجرای دقیق قانون جوانی جمعیت )
- استفاده از نام ماما یا مامای خانواده به جای “مراقب-ماما” در شبکه بهداشت
- اضافه شدن دفاتر کار مامایی و مراکز مشاوره خدمات مامایی در سطح دوم نظام ارجاع برنامه سلامت خانواده و پزشک خانواده
- اضافه شدن رشته دکترای تخصصی سلامت و باروری در نظام ارجاع سطح دو و سه ( باتوجه به اهمیت پیشگیری از طلاق، بهبود روابط زناشویی و فرزند آوری )
- تعامل با بخشهای خصوصی از جمله دفاتر کار مامایی و مراکز مشاوره مامایی جهت حفظ سلامت و بهداشت باروری خانواده ها ( در دسترس بودن و مقرون به صرفه بودن )
- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت با ماماهای بخش دولتی و خصوصی و پوشش بیمه خدمات مامایی
- رفع مشکلات آموزش بالینی دانشجویان و اساتید مامایی و برقراری عدالت آموزشی در بیمارستانهای آموزشی با تکریم و فراهم کردن فیلد مناسب آموزش بالینی برای اساتید و دانشجویان مامایی
با تشکر
رئیس جمعیت مامایی ایران
ماریا صادقی