تغذیه

قهوه و اثر آن بر سرطان پروستات

قهوه و سرطان پروستات

نکات برگزیده مطلب
  • قهوه متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشد

مصرف قهوه و کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات

 

قهوه در میان جوامع مختلف بعنوان یکی از نوشیدنی های محبوب مصرف می شود. در مورد فواید مصرفبه اندازه این نوشیدنی مطالب زیادی ارایه شده است.در این مقاله به بررسی اثر قهوه بر دومین سرطان شایع می پردازیم.

یکی از مشکلاتی که امروزه در بین مردان به چشم می خورد التهاب غده پروستات و عوارض ناشی از آن می باشد. عدم توجه به مشکلات پروستات می تواند منجر به مشکلات جدی تری از جمله سرطان پروستات شود.

محققان دریافتند نوشیدن روزانه هر یک فنجان قهوه اضافی با کاهش ریسک یک درصدی ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است.

 مطالعات نشان می‌دهد نوشیدن چندین فنجان از این نوشیدنی در روز ممکن است با کاهش خطر ابتلاء به سرطان پروستات مرتبط باشد.

سرطان پروستات دومین سرطان شایع و ششمین علت اصلی مرگ سرطان در مردان است. از هر چهار مورد تقریباً سه مورد در کشورهای پیشرفته رخ می‌دهد و از دهه ۱۹۷۰، موارد جدید این بیماری در کشورهای آسیایی از جمله ژاپن، سنگاپور و چین به شدت افزایش یافته است.

مصرف قهوه با کاهش نسبی خطر ابتلاء به سرطان‌های کبد، روده و سینه ارتباط دارد، اما هنوز هیچ مدرک قطعی در مورد نقش احتمالی آن در کاهش خطر سرطان پروستات وجود ندارد.

آنها داده‌های مربوط به ۱۶ مطالعه را بررسی کردند. نتایج نشان داد در مقایسه با کمترین میزان مصرف قهوه، بالاترین میزان با کاهش ۹ درصدی خطر ابتلاء به سرطان پروستات همراه بود و هر فنجان اضافی در روز با کاهش خطر ۱ درصدی مرتبط است.

به گفته محققان، توضیحات بیولوژیکی قابل قبولی برای این موضوع وجود دارد.

قهوه متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشد، دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و بر سطح هورمون‌های جنسی تأثیر می‌گذارد. همه اینها ممکن است در شروع، توسعه و پیشرفت سرطان پروستات تأثیرگذار باشند.

این مطالعه نشان می‌دهد که افزایش مصرف قهوه ممکن است با کاهش خطر ابتلاء به سرطان پروستات همراه باشد. تحقیقات بیشتر هنوز برای کشف مکانیسم‌های اساسی و ترکیبات فعال در قهوه ضروری است.

به این مطلب امتیاز دهید

از طريق
مژگان ذوالفقاریان
منبع
خبرگزاری مهر
نمایش بیشتر

مژگان ذوالفقاریان

مژگان ذوالفقاریان : فارغ التحصیل کارشناسی مامایی از دانشگاه علوم پزشکی ایران (1374) ، اخذ مدرک کارشناسی ارشد در زمینه تدریس زبان انگلیسی درحوزه پزشکی (1396)، عضو هیئت مدیره موسسه فرهنگی پارساپژوهش آرین از سال 1380 ، 14 سال سابقه مدیریت سایت اطلاع رسانی در زمینه مامایی و زنان، 20 سال سابقه ترجمه مقالات و مطالعه در زمینه سلامت .

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا

Welcome

Install
×