تغذیهدسته بندی نشده

رژیم غذایی و دردهای مزمن

رژیم غذایی مناسب و تاثیر آن بر کاهش دردهای مزمن

نکات برگزیده مطلب
  • مصرف بیشتر غذاهای سالم با دردهای مزمن کمتر، به ویژه در زنان همراه است.

رژیم غذایی سالم با کاهش درد مزمن مرتبط است

 

درد مزمن یک بیماری ناتوان کننده است که زندگی میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد و بسیاری از مردم بدون درمان  سالها متحمل این دردها هستند.

اکنون تحقیقات جدید دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می‌دهد که اتخاذ یک رژیم غذایی سالم می‌تواند شدت درد مزمن را کاهش دهد و راهی آسان و در دسترس برای مبتلایان درد های مزمن می باشد.

محققان با بررسی ارتباط بین چربی بدن، رژیم غذایی و درد دریافتند که مصرف بیشتر مواد غذایی در دستورالعمل های رژیم غذایی استرالیا به طور مستقیم با سطوح پایین تر درد بدن، به ویژه در میان زنان، مرتبط است.

نکته مهم این است که این یافته ها مستقل از وزن افراد بوده است، به این معنی که علیرغم ترکیب بدن و اضافه وزن بعضی از افراد ، یک رژیم غذایی سالم می تواند به کاهش درد مزمن کمک کند.

در سراسر جهان، حدود ۳۰ درصد از جمعیت از دردهای مزمن رنج می برند. در استرالیا، تقریباً یک نفر از هر پنج (یا ۱.۶ میلیون) نفر با درد مزمن دست و پنجه نرم می کنند

انتخاب های غذایی و کیفیت کلی رژیم غذایی فرد نه تنها فرد را سالم تر می کند، بلکه به کاهش سطح درد آنها نیز کمک می کند، بسیار ارزشمند است.

دکتر Sue Ward می گوید این مطالعه نشان می دهد که چگونه عوامل قابل تغییر، مانند رژیم غذایی، می تواند به مدیریت و تسکین درد مزمن کمک کند.

Ward می‌گوید: “در کنار دانستن این واقعیت که غذا خوردن برای سلامتی و تندرستی مهم است، آگاهی از اینکه تغییرات ساده در رژیم غذایی می‌تواند درد مزمن را کاهش و کیفیت زندگی را بهبود بخشد، بسیار مفید می باشد.

بر اساس نتایج این مطالعه، مصرف بیشتر غذاهایی که شامل موادی از جمله سبزیجات، میوه‌ها، غلات، گوشت بدون چربی، لبنیات هستند، بدون توجه به وزن بدن با درد کمتر مرتبط است.

درد های مزمن یکی از هزاران عوارض اضافه وزن یا چاقی می باشد و این که بتوان با استفاده از رژیم مذکور این عارضه را کاهش داد مطلب مهم و حائِز اهمیتی می باشد.

قابل ذکر است، یافته ها نشان می دهد که کیفیت رژیم غذایی بر درد در مردان و زنان تأثیر متفاوت دارد.

زنانی که رژیم ازغذایی بهتری استفاده کردند، سطح درد کمتر و عملکرد فیزیکی بهتری داشتند. اما این تأثیر برای مردان بسیار ضعیف تر بود.

این مطلب که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی برخی مواد غذایی  سالم‌تر باعث کاهش درد می شود قابل تایید می باشد ، اما هنوز نمی‌توان تعیین کرد که آیا کیفیت ضعیف‌تر رژیم غذایی منجر به درد بیشتر می‌شود یا اینکه آیا درد منجر به خوردن یک رژیم غذایی با کیفیت پایین‌تر می‌شود.

 

به این مطلب امتیاز دهید

از طريق
مژکان ذوالفقاریان
منبع
neuroscience
نمایش بیشتر

مژگان ذوالفقاریان

مژگان ذوالفقاریان : فارغ التحصیل کارشناسی مامایی از دانشگاه علوم پزشکی ایران (1374) ، اخذ مدرک کارشناسی ارشد در زمینه تدریس زبان انگلیسی درحوزه پزشکی (1396)، عضو هیئت مدیره موسسه فرهنگی پارساپژوهش آرین از سال 1380 ، 14 سال سابقه مدیریت سایت اطلاع رسانی در زمینه مامایی و زنان، 20 سال سابقه ترجمه مقالات و مطالعه در زمینه سلامت .

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا

Welcome

Install
×