تغذیه

آجیل و نقش آن در لاغری شکم

آجیل و فواید آن

نکات برگزیده مطلب
  • آجیل احتمال ابتلا به سرطان را در شما کاهش مي‌دهند.

 

آجيل بخوريد تا چربي‌ شکمتان کم شود

در این ایام براساس رسم دیرینه ایرانیان اکثر خانواده ها سعی می کنند در حد توان اقتصادی خود از آجیل به عنوان تنقلات تعطیلات عید نوروز استفاده کنند. اسفاده از این خوراکی در حد تعادل فواید بسیاری دارد که در ذیل به بخشی از آن اشاره می شود.

تحقيقات نشان مي‌دهد زناني که در هفته حداقل 2 بار، آجيل مي‌خورند کمتر شاهد اضافه وزن خواهند بود.

اگر مي‌خواهيد از شر اضافه وزن و چربي شکمتان خلاص شويد گردو،‌ بادام زميني، پسته، بادام و ديگر انواع آجيل را مصرف کنيد.

اليزابت سومر، کارشناس تغذيه مي‌گويد: مغزهای آجیل سرشار از دو ترکيب فيبر و پروتئين هستند که اين دو، کليد اصلي کاهش وزن محسوب مي‌شوند.

وي مي‌گويد من هميشه در کيفم و يا روي ميز کارم مقداري آجيل مي‌گذارم و به عنوان يک ميان وعده سبک از آن‌ها استفاده مي‌کنم و با اينکار مي‌توانم از ساعت 6:30 که از سر کار برمي‌گردم تا ساعت 8 که شام حاضر مي‌شود هله‌هوله ديگري نخورم و تا حدي رفع گرسنگي کنم.

مغزها ميان وعده‌هاي فوق‌العاده‌اي هستند که نه تنها باعث افزايش وزن نمي‌شوند بلکه به مقدار قابل توجهي باعث از دست دادن وزن مي‌شوند.

از خواص اين ميان وعده فوق‌العاده مي‌توان به موارد زير اشاره کرد:

• موجب کاهش سريع وزن مي‌شوند.

طي نتايج حاصله از تحقيقات در دانشگاه لوما ليندا، افرادي که هر روز بادام مصرف مي‌کنند نسبت به کساني که از اين ماده غذايي مصرف نمي‌کنند، ‌62 درصد از وزن و 56 درصد از چربي خود را بيشتر از دست مي‌دهند و اين مورد به خاطر وجود فيبر درون مغزها است که مانع جذب چربي به بدن مي‌شوند. اين نوع آجيل همچنين داراي مقادير زيادي آلفالينولئيک است به سوخت و ساز چربي‌ها شتاب مي‌دهد.

سعي کنيد روزانه ۳۵ گرم بادام بوداده يا خام مصرف کنيد.

• باعث کوچک شدن شکم مي‌شوند.

انواع آجيل با وجود چربي‌هاي اشباع نشده در خود مي‌توانند از تجمع چربي‌هاي زائد درشکم پيشگيري کنند.

• موجب افزايش انرژي مي‌شوند.

گردو،‌ بادام و بادام زميني سرشار از چربي‌هاي انرژي‌زا، فيبر و پروتئين هستند. هميشه مقداري از آن‌ها همراه خود داشته باشيد.

• باعث تقويت قلب هستند.

مصرف حدود ۳۰ گرم آجيل در روز مي‌تواند تا 39 درصد احتمال خطر ابتلا به حملات قلبي را کاهش دهد.

• آجیل احتمال ابتلا به سرطان را در شما کاهش مي‌دهند.

• آجیل موها را شفاف مي‌کنند.

• آجیل به خاطر دارا بودن ويتامين E باعث شادابي و جواني پوست مي‌شوند.[ويتامين E ضد موخوره و شفابخش مو ]

 

به این مطلب امتیاز دهید

از طريق
مژگان ذوالفقاریان
منبع
همشهری آنلاین
نمایش بیشتر

مژگان ذوالفقاریان

مژگان ذوالفقاریان : فارغ التحصیل کارشناسی مامایی از دانشگاه علوم پزشکی ایران (1374) ، اخذ مدرک کارشناسی ارشد در زمینه تدریس زبان انگلیسی درحوزه پزشکی (1396)، عضو هیئت مدیره موسسه فرهنگی پارساپژوهش آرین از سال 1380 ، 14 سال سابقه مدیریت سایت اطلاع رسانی در زمینه مامایی و زنان، 20 سال سابقه ترجمه مقالات و مطالعه در زمینه سلامت .

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا