- چای ماچا فواید زیادی برای سلامتی دارد،
برخی مواد غذایی که درافزایش ضریب هوشی و بهبود عملکرد مغز نقش دارند
در گزارش زیر به اثر برخی از غذاها بر افزایش ضریب هوشی افراد اشاره شده است:
در حالی که خوردن غذاهای سالم و مقوی از جسم ما مراقبت میکند، باید از خودمان بپرسیم بهترین غذاها برای مغز کدام هستند؟ مصرف برخی از غذاها میتواند ضریب هوشی را افزایش دهد که ما در این گزارش به معرفی ۸ مورد از آنها میپردازیم.
۱. ماهی سالمون
سالمون یکی از غنیترین منابع اسیدهای چرب امگا۳ و کولین (مفید برای توسعه مغز و حافظه) است. امگا ۳ به بهبود سلامت قلب و عروق، سلامت مغز و عملکرد شناختی همچنین کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
۲. میوهها و سبزیجات رنگارنگ
آنتیاکسیدانهای موجود در میوهها و سبزیجات رنگارنگ رادیکالهای آزاد موجود در بدن را فرو مینشانند و التهاب را کاهش میدهند. التهاب در مغز میتواند خطر ابتلا به زوال عقل، آلزایمر، بیماری پارکینسون همچنین خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد.
۳. شکلات
جدا از انرژی و اندورفینی که از خوردن شکلات به دست میآورید، یادگیری و حافظه شما نیز بهبود مییابد. مقدار کافئین موجود در شکلات شما را هوشیار و متمرکز نگه میدارد، در حالی که فلانوئیدهای موجود در آن عملکرد مغز را بهبود میدهد.
۴. زردچوبه
مطالعات انجامشده نشان میدهد که این ادویه همهکاره برای سلامتی است، از کاهش التهاب آرتروز تا درمان ناراحتی روده همچنین زردچوبه به دلیل تأثیر مثبت بر مولکولهای مغز که عملکرد شناختی را پشتیبانی میکنند، نیز تحسین شدهاست.
۵. چای سبز ماچا
چای ماچا فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله فواید آن می توان به بهبود عملکرد شناختی در مواردی مانند توجه، حافظه و هوشیاری اشاره کرد.
۶. نخود
نخود مواد مغذی بسیار متنوعی دارد که برای سلامت مغز مفید هستند. این ماده غذایی از کربوهیدراتهای پیچیده تشکیل شده است که منبع اصلی سوخت مغز هستند.
نخود همچنین منیزیم دارد که به رگهای خونی قابلیت ارتجاعی میدهد و سبب میشود خون بیشتری به مغز برسد. خون بیشتر در مغز به معنای کارکرد حداکثری آن است.
۷. مواد خوراکی حاوی ویتامین C
غذاهای غنی از ویتامین C مانند آب پرتقال و توت فرنگی میتوانند به سلامت مغز کمک کنند، زیرا حفظ سطح ویتامین C سالم میتواند در برابر زوال شناختی و بیماری آلزایمر اثر محافظتی داشته باشد.
۸. سبزیجات برگدار سبز
ثابت شده است که سبزیجات برگدار به کند شدن روند زوال شناختی کمک میکنند، زیرا ویتامین K و فولات زیادی دارند.