سلامت

افکار منفی

تاثیر وحشتناک افکار منفی روی بدن

تاثیر وحشتناک ۱ساعت از افکار منفی روی بدن

تاثیر افکار منفی بر بدن باورنکردنی مخرب است ، در یکی از کتابهای تحقیقات علمی پزشکی هشدارهای جدی با عنوان عوارض و خطرات افکار منفی روی سلامتی جسم و روح بیان شده است.

تاثیرات تکان دهنده احساسات و افکار منفی روی بدن

عمل و واکنش انسان همیشه مبتنی بر نوع احساس آن می باشد. با هر گونه تجربه ، انسان ها احساساتی مانند شادی ، خوشحالی ، غم و افسردگی را کسب می کنند.

آیا شما می دانستید که هر کدام از احساسات شما باعث ترشح مواد شیمیایی خاصی در بدن شما می شود؟این نظریه بطور کامل توسط محققان ثابت شده است که برای مثال زمانیکه یک انسان احساس خوشحالی می کند ، مغز او مواد شیمیایی مانند اکسیتوسین ( oxytocin) ، دوپامین ( dopamine) و سروتونین ( serotonin) را آزاد می کند و بلعکس زمانیکه شما احساس ناراحتی می کنید بدن شما کورتیزول را براساس قدرت ناراحتی شما آزاد می کند.

 

به این مطلب امتیاز دهید

از طريق
مجله زنان،خانواده،سلامت،زیبایی،مامایی
منبع
افکار منفی
نمایش بیشتر

مژگان ذوالفقاریان

مژگان ذوالفقاریان : فارغ التحصیل کارشناسی مامایی از دانشگاه علوم پزشکی ایران (1374) ، اخذ مدرک کارشناسی ارشد در زمینه تدریس زبان انگلیسی درحوزه پزشکی (1396)، عضو هیئت مدیره موسسه فرهنگی پارساپژوهش آرین از سال 1380 ، 14 سال سابقه مدیریت سایت اطلاع رسانی در زمینه مامایی و زنان، 20 سال سابقه ترجمه مقالات و مطالعه در زمینه سلامت .

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. روانشناسی علمی است که به مطالعه رفتار و ذهن انسان می‌پردازد و شامل بسیاری از زیرشاخه‌ها می‌شود که هر کدام به جنبه‌های مختلف از حیات انسانی مربوط می‌شوند. روانشناسی می‌تواند به شما کمک کند تا خودتان و دیگران را بهتر بشناسید و با مشکلات زندگی بهتر برخورد کنید. چرا روانشناس ها همیشه سوال می‌پرسند؟ چون جواب را نمی‌دانند! چگونه می‌توانید یک روانشناس را عصبانی کنید؟ به او بگویید که شما هم روانشناس هستید!

  2. سلام کاربر محترم :
    روانشناسی علمی است که به بررسی فرایندهای ذهنی و رفتار انسان و دیگر جانوران می‌پردازد. روانشناسی شامل شاخه‌های مختلفی است که هر کدام از جنبه‌های مختلف روان و رفتار را مورد توجه قرار می‌دهند. روانشناسی با استفاده از روش‌های علمی و تجربی، سعی می‌کند تا آدمی و حیوان را بهتر بشناسد و به مشکلات و نیازهای آن‌ها پاسخ دهد.

دکمه بازگشت به بالا