طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و لیمو ترش
از انجایی در ایام کرونا که بر مصرف مکفی ویتامین C تاکید فراوان می شود وکلم بروکسلی سرشار از ویتامین C می باشدبر آن شدیم که طرز تهیه یک سالاد خوشمزه با کلم بروکسل و لیمو ترش را در اختیار شما قرار می دهیم. این نوع کلم علاوه بر داشتن ویتامین C دارای موادی است که باعث کاهش ابتلا به سرطان می شود.
در فصل پاییز، با تهیه این سالاد می توانید از ویتامین های لیمو ترش و کلم بروکسل بهره مند شوید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم بروکسل
کلم بروکسل (برگ های پژمرده را دور بریزید) | ۴۵۰ گرم |
عصاره لیمو | ۲ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۱ حبه |
دانه خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
خلال پوست لیموترش | ۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد با کلم بروکسل
- آب لیمو را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و برگ های بروکسل را از هم جدا کرده و داخل کاسه بریزید. توجه داشته باشید که قسمت پایینی بروکسل را دور بریزید.
- حالا برگ ها را از درازا نصف کرده و بعد خردشان کنید. بروکسل های خرد شده را با آبلیمو هم زده تا به آن آغشته شوند.
- روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت بالا گرم کنید. بعد بروکسل، سیر و دانه خردل را داخل آن تفت دهید. تا زمانی که کلم به آرامی پژمرده و پخته شود به تفت دادن ادامه دهید (کلم ها نباید سبزی و شکل خود را از دست دهند.) حدود ۳ تا ۴ دقیقه.
- سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. یک دقیقه دیگر مخلوط را تفت داده و بعد از روی حرارت بر دارید. حالا خلال لیمو را روی آن پاشیده و اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.