سلامت

روزه دار و نکات مهم تغذیه که باید بداند

روزه دار و مواد خوراکی مضر

نکات برگزیده مطلب
  • بوی بد دهان، یبوست، نفخ و سردرد از شایع ترین مشکلات روزه دار است

 

مواد غذایی مضر که روزه دار نباید در مصرف آن زیاده روی کند

 

روزه داران دز ماه رمضان بغیر از بهره مندی از فواید معنوی روزه، از فواید جسمی آن نیز برخوردار می شوند.

روزه از اعمال مهم توصیه شده دینی می باشد که فواید آن از نظر علمی به اثبات رسیده است. اما در رابطه با چگونگی انحام روزه و اشتباهات روزه داران مطالب گوناگونی بیان شده است که در برخی موارد بی توجهی به این اطلاعات باعث می شود که روزه دار دچار عوارض خاصی می شود.

در زیر چند نکته کلی در رابطه با اصول روزه داری بیان شده است و امید است در راستای سلامت روزه داران مفید واقع شود.

متخصص طب سنتی ایرانی گفت: روزه داران از خوردن غذاهای چرب، شور و شیرینی جات مصنوعی پرهیز کنند تا دچار سردرد نشوند.

ابراهیم خلیل بنی حبیب روز سه شنبه در حاشیه همایش تدابیر روزه داری از دیدگاه طب سنتی ایرانی بر تغییر عادت های غذایی نادرست در ماه مبارک رمضان تاکید کرد و افزود: با خودداری از خوردن غذاهایی چون کله پاچه، کباب و زولبیا و بامیه می توان از بروز برخی بیماری های شایع ماه مبارک رمضان جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه روزه داران در موقع افطاری باید مایعات گرم از جمله شیر گرم و شیربرنج میل کنند و آب خنک ننوشند، بیان کرد: استفاده از برخی شربت ها از جمله شربت سکنجبین و گلاب از تشنگی روزه دار در طول روز می کاهد.

وی اضافه کرد: بوی بد دهان، یبوست، نفخ و سردرد از شایع ترین مشکلات روزه دار است و روزه داران با رعایت موارد توصیه شده در طب سنتی، کمتر با این مشکلات مواجه می شوند.

متخصص طب سنتی ایرانی با بیان اینکه روزه داری در این ماه تمرینی برای اصلاح سبک زندگی است، گفت: برای جلوگیری از خشکی، یبوست و برخی بیماری های گوارشی در ماه مبارک رمضان باید در پخت و پز غذاها از آلو و قیصی استفاده شود.

به این مطلب امتیاز دهید

از طريق
مژگان ذوالفقاریان
منبع
صد آنلاین
نمایش بیشتر

مژگان ذوالفقاریان

مژگان ذوالفقاریان : فارغ التحصیل کارشناسی مامایی از دانشگاه علوم پزشکی ایران (1374) ، اخذ مدرک کارشناسی ارشد در زمینه تدریس زبان انگلیسی درحوزه پزشکی (1396)، عضو هیئت مدیره موسسه فرهنگی پارساپژوهش آرین از سال 1380 ، 14 سال سابقه مدیریت سایت اطلاع رسانی در زمینه مامایی و زنان، 20 سال سابقه ترجمه مقالات و مطالعه در زمینه سلامت .

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا